4 januari 2010

Impulsköpet som jag inte ångrar och hur ska det gå med soffan....På en av mina "meditations/fyllapåinspirations vandringar på Ikea fick jag
se detta tyg (metervara) MÅSTE HAAA!
Köpte en träplatta, häftade fast tyget och sedan upp på väggen.
Jag tycker SÅÅÅ mycket om mönstret på tyget!För den uppmärksamme så ja, jag har ingen klädsel på soffan (förutom två överkast).
Måste beställa ny från Bemz (eller dom heter) för Ikea har slutat sälja Karlanda soffan :(

Men nu börjar jag bli sugen på att köpa en begagnad Chesterfeeld soffa på typ blocket men
även där är dom dyra, men skam den som ger sig, det är bara att fortsätta leta!

Eller ska jag skicka efter en ny klädel? Eller ska vi bara ha fyra stora härliga fotöljer..njaa F....n att JAG ALLTID ska ha sååå svårt att bestämma mig!

(Mörk bild men klickbar)GOD FORTSÄTTNING!
HOPPAS DU FÅR ETT UNDERBART 2010!!

Kram
Eva

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vi skulle verkligen också behöva uppdatera våra soffor hemma... men, men beslutsångesten svår.

Jag vet inte vad jag vill ha och inte heller vad som passar. Vårt vardagsrum är smalt och svårmöblerat. Nu har vi 2+3 soffor, men är inte nöjda med den kombinationen. Tar för mycket rum. Jag gillar svängrum och yta..

Snyggt tyg! Och smart ide att göra en tavla av det :)

Åsa

Susanne sa...

blev jättefint förstår att du inte ångrar dig!
så där lite retro över mösntret :) bmz har såååååååååååååååååååååååå mycket snygga tyger.. varför inte en marimekko soffa?

Petra sa...

Jag tycker du ska köpa ett fint tyg och lämna det till en sömmerska tillsammans med det gamla sofföverdraget, så får du det precis som du vill ha det. Jag hittade en sömmerska som gjorde det till mig hur billigt som helst!

Håller med, jättefint mönster på tyget som du gjorde en tavla av!

Koola Viola sa...

När vi klädde om stolarna i matsalen så fick jag en bit tyg över. Och så hade jag en förskräckligt ful tavla med en fantastiskt fin ram ute i förrådet. Man tager vad man haver - och vips vops hade jag en fin tyg-tavla i en väldigt vacker ram :o)

Och jag håller med dig om att det tyget du hittade var vansinnigt fint - härligt att vacker konst inte behöver kosta massor :o)

God fortsättning på dig :o)

Anders sa...

Älskling !! Slå det ur hågen :-)

/Sambon

Mamma Mimmi sa...

God fortsättning! Håller med om att tyget är superfint - ibland får de till det riktigt bra på stora möbelvaruhuset.

Persilja sa...

Ja, jag som då alltid vill tänka om det finns ickekomnsumtionslösningar att ta till först måste då säga att jag tycker soffan ser strålande ut redan nu. Vad är det för fel på den lösning du har nu? Överkasten är skitlätta att kasta in i tvättmaskinen och att lägga tillbaka. Och så ser det ju jättesnyggt ut!!!! Så du sparar ju en hel del pengar om du bara låter det vara. Sen kanske chesterfield soffan dyker upp på beg.marknaden till ett rimligt pris när du minst anar det och då känns det ju bättre om du inte kostat på nytt tyg. Tyget från ikea var jättefint! Hela ditt rum är superfint!

Fyra årstider ♥ Fotoblogg sa...

Å vad snyggt lycka till med tyget.
Kram Lotta

Li.W sa...

Tavlan blev jätte fin! Det där med soffor är ett gissel... Så dyrt att byta ut när man har tröttnat... Kanske en ny klädsel räcker
Lycka till!
Linda