26 januari 2010

Det är inte dörrens fel utan människansHar nu sovit i staden Malmö igen, men lugn lugn... jag ska inte visa några bilder från
rummet eller stationen!
(läs, sitter på jobbet och skriver så jag har ingen möjlighet att lägga in bilder. Det skulle säkert
ha dykt upp en säng, stationslampa eller en dörr annars. Kanske, jag har ingen aning)

I dag behövde jag inte gå upp tidigt, kunde sova tills jag vaknade av mig själv? Finns ?

Jag längtade efter att få sova uuuuut!

Men vad händer, jo när dom andra gästerna skulle gå ut från sina rum (tidigt) så släpper dom eller slår igen dörren?????? Moooorrrrr!!!!

Jag var på väg upp flera gånger för att prata förstånd med dom, ja ja jag var jäkligt arg!

Precis när jag somnat om igen så BAAAM (eller hur man nu skriver så att du ska höra hur det låter när en dörr SLÅS igen ) Grrrrrr!!!

Jag VET att när JAG ska stänga en hotelldörr eller någon annan dörr så VET JAG ATT JAG GÖR DET FÖRSIKTIGT! Jag VET att jag gör det!
Av ödmjukhet och av hänsyn, VET jag att JAG gör det!

Dom som inte visade hänsyn i morse förstörde min så sällsynta sovmorgon.....

Ville bara säga det!

7 kommentarer:

Nordingården sa...

Mycket bra sagt!!! Jag håller med, jag tycker det är ett märkligt fenomen,överlag, folks egoism. Jag tar också med mig dörrar, där jag bor tillfälligt nu där tassar jag tex nerför trappen och stänger ytterdörren så tyst så tyst. Fast jag är nog den enda som gör det, varför är det så, märkligt... samma sak drabbade mej på hotellet i Sthlm förrra veckan, jag hade tom hängt upp en "stör ej skylt" på min dörr, lik förbannat drämmer grannen igen sin dörr!? Och skriker i sin mobil i rummet intill. Ofattbart. Så det var ett bra ämne du tog upp Eva och du, du är lika gullig i vita skor såsom svarta stövlar och raggsockor: ) Mari. ( missade bonusen pga en vecka för lite inarbetad, känns tungt just nu, idel ekonomiska motgångar, önskar jag var med i dolda kameran...)

Fru Venus sa...

Du har rätt, vad tänker folk på? Det verkar som om folk tycker att de kan bete sig hur som helst så länge de har betalt för sitt rum eller sin hytt eller liknande :-( Vad gäller dörrar, jag kan aldrig få nog, och helst dubbeldörrar :-) tack!

Osloskånskan sa...

Du har kommenterat på min blogg - skrev du på fel blogg kanske?

Elin sa...

Sådana småsaker kan göra en såååå irriterad när det är på fel tidpunkt! Hoppas att din dag fortsatte bättre. :)

Ulrika sa...

Du har så sant.
Jag försöker också smyga när jag ska ner och äta hotellfrukosten. Brukar gå tidigt för att sen kunna gå upp och slappa i sängen ;)

Jag gillar inte heller när folk slämmer i dörrarna, vanligt folkvett verkar många lämna hemma...

Emmas utsikt sa...

Nej men oj. Det har jag faktiskt aldrig tänkt på. Antar att det är för att jag stänger dörren, inte släpper den med ett BAM? Ja så måste det vara. Hoppas det. Förstår du blev sur!

Ha det skööönt!
Emma

Mina dagar sa...

NORDINGÅRDEN.....Ja visst är det märkligt,folks egoism!!! För mig är det sååå SJÄLVKLART att man precis som du gör, tassar iväg!!!!
Du och jag som ofta sover på hotell vet ju att denna egoism är såååå vanlig?????
Tack Mari! Du är snäll du ang. mina skor/raggisar:)
En veckas miss:( :(
"Efter regn kommer solsken" Hoppas allt kommer ordna sig!!!!

FRU VENUS....Ja man blir sååå förvånad!! Just som du skriver, JAG har FAKTISKT betalt,sådeså.
Jag har massor av bilder på dörrar kanske ska jag lägga upp några till :)

OSLOSKÅNSKAN....Nej, jag skrev inte på fel blogg! Men jag bara tänkte att om man kommer på att man vill sitta på en bänk och kasta HÅRDA karameller på gulliga små fåglar så kanske man just då inte mår så bra eller är riktigt arg på nått?! Detta var som ett SKÄMT från min sida!!

ELIN.....Ja min dag fortsatte bättre! Jag tog med mig en stor bricka med massor av god frukost upp på rummet och mumsade till morgon tv:) På kvällen var jag på Mosebacke:) Tack för din omtanke Elin!

ULRIKA.....Ja visst gör man så, smyger alltså!
Helt vanligt folkvett var ordet!!!!

EMMAS UTSIKT.....Härligt att höra att du stänger försiktigt!