3 december 2009

Vad tyckte jag nu då?

Jag undrade om årets Blossa glögg 2009 var
värd att vänta på till 1:a advent.....Jag säger bara, JA det var den!


JAG tycker den är SUPERDUPER GOD!
Smaken är Clementin. Några tyckte det var för mycket citrus smak och andra att den var värd att vänta på . För mig (och sambon)är den verkligen SUPERDUPER GOD!
Smaken är ju som baken som vi alla vet, så det är bara att gå till V&S AB och införskaffa en butelj så får ni själva avgöra:)

Vi här hemma kommer inte ha några problem med att smutta på dom andra tre flaskorna som står här på hyllan och glänser som Clementiner:)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas den finns hos oss i Finland också! I så fall ska jag absolut prova :)

Ha de bra!

Åsa

alegni sa...

jag hann aldrig köpa någon förrän de tog slut på alko (finska motsvarigheten till systemet) här i stan :(
ha en solig torsdag!
kram
ingela

Nordingården sa...

Ha, ha, tack för bra tips!!! När jag skulle köpa den sist i Falun så var den slut!! Men, det kommer väl flera... jag har alltid druckit röd glögg och köpte en med hjortron o trodde i min enfald att den skulle vara röd, men den var god ändå, så denna är vit också då antar jag... bra med glöggtips, och vintips med: )Vilken magnifik saffransskapelse du har där till höger! Ha en bra onsdag min vän! Mari.

Under mina Tak sa...

Oj det har hänt en hel del sedans jag var här och kikade sist. KUL! När jag var i Karlstad senast så köpte jag blåbärs glögg på noll54. Har inte hunnit pröva den ännu men snart...
sköt om dig! kram johanna

Mina dagar sa...

lisasholmen: Enligt bloggaren alegni/Ingela så verkar det som om den finns hos er! Hoppas inte den har tagit slut på erat Alko för den är sååå god!

Alegni: Men vá synd! Hos oss kostar det inget när man ber Systembolaget göra en beställning. Kanske är det så hos er också!?

Nordingården: Gör en beställning på Systemet,det är kostnadsfritt! Ja det är vit glögg. Den med hjortron måste jag köpa!
"kungens hår" hör till traditionen att jag bakar. I år blev den inte så fin, men den får stå där tills efter jul för då får fåglarna den!

Under mina Tak: Oj, det lät gott! Måste prova!
Kul att du kikar in! Ja a du igår fick du och jag känna på hur det är när det VERKLIGEN tickar på med besökare och detta tack vare snälla Mari:)

Anonym sa...

Tjing!
Ja den är min favvo just nu är inne på vår andra flaska -09:an. Kul att du är med i min lilla tävling! Gillar lusseskapelsen på sidan,här får man till längder på sin höjd visserligen med vitchoklad i. Men din krumelur var fin! Vill du ha receptet på mina längder på vitchoklad,de är himmelska enligt mig. Så finns de i ett äldre inlägg=)
Ha en bra kväll!Annica

pepperkverna sa...

SÅnn en hyggelig blogg du har! Hege

Kamomilla sa...

Alegni hade fel, de tog inte alls in den på systembolaget här i Finland. De tyckte inte pris och kvalitet överensstämde. Jag är sur för det... den ser ju så fin ut!

Mina dagar sa...

Annica: Ja visst är den god! Krumeluren heter "kungens Hår" o är ett stående inslag här hemma när vi bakar lussekatter.
Dina längder med vitchoklad måste jag prova att baka.
Jag håller tummarna för mig själv i din tävling:)

pepperkverna: Tack så mycket! Nu ska jag kika in hos dig!

Kamomilla: Ja-a det var ju synd om det är på det viset! Jag vet inte vad den kostar (sambon köpte) man smaken är det inget fel på. Jag tycker som sagt att den är jättegod!
Hoppas du får tag i den på nått sätt!

Trevlig helg allihop!
Det är så kul när ni skriver några rader:)!

zinkbaljan sa...

Du den måste jag prova. Jag älskar clementin!

Ha en underbar fredag!

Kraaaaaaaaaaaaaam

Mina dagar sa...

zinkbaljan: Ja gör det!
hoppas du får en härlig helg!

alegni sa...

jag hade nog fel, mandaringlöggen finns inte på alko i år. jag måste bara ha sett någon annan blossaglögg och kopplat lite fel i hjärnan :D
skön helg!
kram
ingela

Mina dagar sa...

alegni: Ha ha, ja i dessa stress tider kan ju faktiskt hjärnan bli överhettad.
Ni har säkert många andra goda glögg sorter på erat Alco!
Hoppas du får en mysig helg!